Graham mustikkapuuro
4-6:lle
1 |
l
|
vettä |
n. 2 |
dl
|
Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja |
n. ½ |
l
|
mustikoita |
½-1 |
dl
|
sokeria |
ripaus suolaa |
Vispilöi grahamjauhot kiehuvaan suolaripauksella
maustettuun veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia
välillä sekoittaen. Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä
5-8 minuuttia. Mausta sokerilla.
Tarjoa lämpimänä tai kylmänä maidon kera.
Resepti: Kati Nappa
Kuvat eivät tee oikeutta marjoille ja puurolle. Tätä herkkua jossa marjat ovat alle puoli tuntia sitten kerätty ei usein saa. Miesystäväni on joskus ostanut kaupan valmis mustikka grahampuuroa. Tänä vuonna haluan kerätä mustikoita niin paljon, ettei hänen tarvitse ostaa sitä kaupasta. Mustikka kuulema parantaa pimeän näköä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti